Legende urbane de care nu ai auzit

Legendele urbane au speriat și fascinat oamenii din întreaga lume. Unele sunt bine cunoscute, cum ar fi Jack Spintecatorul,Ramaru,sau Criminalul cu un carlig in loc de mana,dar sunt mai multe povesti ce se spun in jurul focului de tabara,iar de unele,probabil,nici nu ati auzit...

1.Teke Teke











O fată timidă a devenit ținta unor farse rele,la o școală japoneză.Intr-o zi,cand aceasta astepta trenul,un coleg i-a pus in gluma,un greiere pe umar.S-a speriat atat de tare incat a inlemnit si a cazut in fata locomotivei,si a fost despicata in doua.
Povestile spun acum,ca fata bantuie garile din Japonia,dorind sa se razbune.Isi deplaseaza jumatatea superioara a corpului,mergand in maini,si isi taie victimele,ciopartindu-le cu o coasa.Numele Teke Teke se trage din sunetul scos,atunci cand isi taraste corpul.

2.Pictura cu baiatul care plange



















Un articol ciudat a apărut în The Sun, un ziar englezesc, în 1985. Articolul a detaliat povestea lui Ron și Hall,dupa ce le-a ars casa. Cuplul a declarat ziarului că aveau un tablou blestemat în casa lor si ca el a fost de vina. Ei au trăit în casa douăzeci și șapte ani, si dintr-o data focul a început în bucătărie și s-a răspândit rapid. Camera în care pictura a atârnat a fost grav avariata, dar tabloul a fost neatins. Un pompier din acele timpuri pretinde ca a fost chemat la numeroase situații de urgență în case, unde a văzut aceleasi picturi. În toate aceste cazuri,ele au ramas intacte.
Se presupune ca Giovanni Bragolin,pictorul acestor tablouri,a facut un pact cu diavolul pentru a le vinde.

3.Strada Pigman













Strada Holland din Angola,statul New York,este una obisnuita,dar care ascunde doua legende infricosatoare.
Jese Hell si prietenul sau Paco,au decis sa mearga in vizita,pe acest drum,dupa ce au auzit ca in apropiere s-a produs un tragic accident de tren,unde 1 om a murit la impact si alti 50 au ars de vii.
Cei doi au vazut un tren ce mergea exact pe aceeasi ruta si care survola zona cu accidentul.
Au aflat mai tarziu din surse oficiale ca ruta a fost scoasa din uz si ca nici un tren nu mai trecea prin zona de mult timp... Jesse consideră că fantomele celor care au pierit pe drum acum bantuie locul.
O alta legenda ne povesteste faptul  ca pe acel drum traia un criminal cu o masca de porc.De aici porneste si porecla sa "Pigman",si numele strazii,"Strada Pigman".
De meserie macelar,Pigman ar fi locuit acolo în urmă cu aproximativ șaizeci de ani.El taia capetele porcilor,le infigea in tepuse si le plasa in jurul casei sale.Si ca sa fie sigur ca nu se apropie nimeni de el,avea si trei capete in jurul usii.
Cativa copii mai indrazneti au decis sa-i incalce propietatea.A doua zi,toata lumea putea sa vada langa usa,trei capete de copii in loc de trei capete de porci,dar de atunci Pigman nu a mai fost vazut.

Postări populare