Top 5 animale arestate

Cum ar fi,sa apara in ziar o astfel de stire sau la televizor,Andreea Esca sa apara in mijlocul unui film,in spatele biroului zicand:"intrerupem acest program ..."? In mare parte,nu este departe de realitate.Traim intr-o lume ciudata asa ca daca exista oameni nebuni,de ce nu ar exista si animale nebune?In continuare va prezentam o lista cu cateva exemple de animale ce au ajuns sub arest.



1.Gosha,maimuta clandestina
















In tineretea ei,maimuta a dus o viata de lux,dar fiind neastamparata,a fost abandonata si a ajuns pe strazi.


Imediat,a fost adoptata de o familie care statea clandestin intr-o casa parasita.Dar toti membrii,inclusiv Gosha au fost arestati deoarece ocuparea ilegala a unei case este o infractiune grava in Rusia

2.Vaca ucigasa
















In 2005,in Nigeria,un sofer a coborat sa-si faca nevoile.Atunci a fost atacat de o vaca ce l-a,rapus la pamant si l-a impuns cu coarnele pana  a murit.


Ulterior,vaca a fost arestata si tinuta la sectia de politie

3.Motanul contrabandist

















Intr-o inchisoare din Brazilia,un gardian a vazut o pisica ce avea o punga lipita de corp.Astfel s-au descoperit un telefon,lame ascutite si unelte de sapat tuneluri.


In total,263 de  persoane,inclusiv felina,au fost acuzati de tentative de evadare

4.Capra magica



In 2009 in Nigeria,mai multi barbati au vrut sa jefuiasca o masina dar au fost  prinsi.Numai un om a reusit sa fuga cu masina insa cand au reusit sa o opreasca,la 5 minute de la  furt,au gasit inautru...o capra.
Sub presupunerea ca omul s-a transformat in acest animal,a fost arestata.

5.Porumbelul spion
















In India,un localnic a zarit un porumbel ciudat.Avea inele pe ambele picioare si inscriptionate numere de telefon si adrese pe ele.
Serviciile secrete l-au arestat si l-au tinut prizonier intr-o incapere pazita de oameni inarmati.
Numai ca,fara sa stie nimeni cum...porumbelul a disparut

Postări populare