Cum se fac banii?

Traim vremuri dificile,cu o economie ce abia merge.Oamenii sunt tot mai creativi,toate eforturile lor indreptandu-se spre un mic ciubuc,un mic venit in plus.Dar aceste idei sunt creative sau nebune?Mai jos sunt cateva dintre ele,folosite de caeva persoane pentru a se imbogati:

1.Ce se intampla daca esti foarte foarte bun la  jocul video World of Warcraft?















Deși dificil, teoria din spatele vorbei "Am o cariera de succes",si nu a uneia "ma joc foarte mult",este una foarte simpla.Un om poate strange atat de mult aur in timpul jocului,incat il poate vinde mai departe,pentru sume uriase de bani reali.Noul cumparator poate folosi acest aur pentru a cumpara diverse lucruri pentru a-si imbunatatii eroul cu care joaca.
Unii ajung si la un venit net lunar ce depaseste 1500$.Reali.

2.Cerșind pe strada un job bine platit


Traducere afis:"Nu vreau maruntul vostru,vreau un servici"










Unii oameni au fost surprinși să vadă cate un bărbat bine îmbrăcat rătăcind în jurul strazilor din Denver si cerand oamenilor pe stradă de un loc de muncă.Această strategie s-a dovedit de succes în câteva ocazii. O femeie a iesit cu un afis pe care scria "Angajeaza-ma,te rog",si a primit imediat un loc de munca foarte bun.Ea avea si o diploma in biochimie.
Dianez Smith a încercat același lucru, cu un alt afis,pe o strada aglomerata în timpul orelor de vârf în Washington DC, și a reușit să puna mana pe un job ca asistent juridic într-o firmă de avocatură.

3.Vanzarea spermei












Pentru baieti, acest lucru poate sa aduca cativa bani de buzunar in plus - în funcție de înălțimea dumneavoastră, educație, viata sportiva si motilitatea spermei, puteți face oriunde de la 1 dolar la 200 dolari pentru un borcanel.
Puteti face asta doar daca locuiti in S.U.A.,unde sunt multe femei ce apeleaza la fertilizarea-in-vitro.

4.Pretinde ca esti boschetar,si ai de castigat


















Nu spunem ca oamenii fara adapost sunt bogati.Unii poate chiar traiesc o viata grea...
În Anglia, există oameni care fac de până la 20.000 de lire sterline (peste 32.000 dolari) pe an. În Oregon, o persoană a fost prins făcând 300 dolari pe zi - care este mai mult de 100.000 dolari pe an. 
Colac peste pupaza,in Londra exista un barbat,ce pretinde ca e cersretor amarat,si care umbla cu contul sau bancar dupa el.Accepta si plata cu cardul sau transfer bancar.El are o locuinta si o pensie,dar asa poate face cativa bani in plus cu care poate merge in fiecare an in vacante exotice...

5.Reclama vie















Cât costă demnitatea ta? Dacă ați răspuns ca "nici o suma de bani nu ar putea cumpăra demnitatea", atunci ati pierdut din start.
O femeie si-a tatuat pe frunte numele unui casino celebru online,anume Golgen Palace,si a fost rasplatita cu 15000$.In Japonia,sunt firme mari care inchiriaza parti din corpurile fetelor doritoare,pentru sume intre 200 si 1000$.Ele isi tatueaza emblemele companiilor,si sunt obligate sa le poarte o perioada de timp...

Postări populare