Sfarsitul Lumii



        Cutremure devastatoare... 
        inundatii...

        secete...
        foamete...
        meteoriti ucigatori...
        eruptii vulcanice...
        si razboaie terifiante....





Probabil a-ti auzit babe trancanind ca sfarsitul e aproape,
                                                    si…au dreptate!


Viata universului dateaza de 13 miliarde de ani,iar Soarele nostru se se va consuma peste 1 miliard de ani.Daca am transpune toata perioada intr-un an calendaristic,am constata ca Universul a aparut in data de 1 ianuarie iar noi oamenii in ultima ora din 26 decembrie.Pentru perioada sa de viata,maretul astru isi “traieste” ultimele clipe,dar pentru a le intelege va trebui sa comparam timpul sau precum secunda fata de secol.Dupa ultima suflare a sa,Soarele va exploda,distrugand,eliminand totul din calea sa,inclusiv planeta noastra.Si asa vom disparea sigur,dar mai avem de asteptat cam 1 miliard de ani….

Unii precum batranii,ce poarta vata in urechi si naftalina in buzunar,vor spune ca toate catastrofele sunt semne,dar ei sigur au citit Biblia de prea multe ori.

Sa fim sinceri,un cutremur este ceva natural,fenomen produs in urma miscarii placilor tectonice.Hoasca batrana ar spune ca Diavolul a miscat pamantul cu mainile.

Secetele se produc,iar,in mod natural,fenomen ce consta in apropierea pamantului fata de Soare,astfel,totul,devenind putin mai arid.Dar nuuuu,dupa baba,Diavolul a furat apa ca sa nu mai ploua.

Tot dupa batrani,Cel Rau arunca din cer cu pietre in noi pentru a ne pedepsi,cand defapt sunt meteoriti atrasi de gravitatie.

In privita razboaielor,spuneti-mi o specie animala fara conflicte…Cum se bat gorilele pentru femele,si doi caini pentru un os,asa se bat si oamenii pentru ceva anume,doar ca ei,fiind inteligenti,se bat prin metode “ceva mai” devastatoare.

Prin urmare toate catastrofele se petrec din totdeauna in mod natural,fara sa prevesteasca ceva anume,si tot in mod natural va veni si sfarsitul odata cu stingerea Soarelui.Dar ramane de vazut,daca vom fi ata de destepti incat sa evitam asta….

Postări populare